UKESBREV UKE 43

HEI OG HOPP, HØSTEN ER TOPP. VI HAR VIRKELIG KJENT HØSTSTORMEN DEN UKAJ

 

MANDAG TRENGTE VI IKKE Å HANDLE, VI HADDE DET VI TRENGTE. VI STARTET MED Å SKRELLE EPLER SOM VI HADDE FÅTT AV MORMOREN TIL ET AV BARNA. DE SYNTES DET VAR KJEMPE STAS OG HJELPE TIL. ET AV BARNA HADDE SUPER LYST TIL Å LAGE EPLEPAI OG DETTE SYNTES VI VAR EN GOD IDE. DET BLE LITT EPLEMOS TIL OVERS SOM VI PUTTET I ET NORGESGLASS TIL PÅLEGG. EPLEPAIEN FALT I SMAK HOS DE FLESTEJ ETTER LUNSJ GIKK DE STORE UT EN TIMES TID. DET VAR EN KALD OG BLÅSFULL OPPLEVELSE. IKKE OFTE VINDEN FÅR SÅ TAK HOS OSS SOM I DAG.

TIRSDAG BAKTE VI BRØD. NOK EN GANG STORMET BARNA TIL OG VILLE HJELPE. DE HELTE OPP I VANN, MEL OG GJÆR. HJALP TIL MED Å SMØRE BRØDFORMER. UTROLIG KOSELIG MED SÅ HJELPSOMME OG ENGASJERTE BARN ALTSÅJ

ONSDAG LAGDE VI EN VENNSKAPSRING PÅ LERRET. VI SKREV EN TEKST I MIDTEN OG LAGDE HÅNDAVTRYKK RUNDT. DEN BLE KJEMPE FIN OG SYMBOLISERER VENNSKAPEN VI HAR HER I BARNEHAGEN. VI VAR LENGE UTE OG LEKTE I DAG. DE KOSTE SEG UTE I SANDKASSEN OG SKOGEN. DE STORE BARNA HAR BEGYNT Å VÆRE LITT KJÆRESTER MED HVERANDRE. DET HENDER DET OPPSTÅR LITT SJALUSI, MEN DET MESTE LAR SEG ORDNE HELDIGVISJ

TORSDAG LAGDE VI SNURRER SIDEN VI VENTET BESØK AV ET BARN SOM GIKK HER I FJOR. DET VAR GJENSYNSGLEDE FOR ALLEJ KOSELIG J VI DANSET LITT ETTER MUSIKK OG HADDE DET VELDIG MORO.

FREDAG HADDE VI PLANLEGGINGSDAG SÅ DET BLIR EN LANGHELG FØR VI TREFFES IGJEN, TIL NYE SPENNENDE MULIGHETER OG OPPDAGELSER SOM DUKKER OPP I HVERDAGEN VÅR.

I SAMLINGSSTUND HAR VI FORTSATT Å LESE OM VENNENE KARSTEN OG PETRA, SUNGET VENNSKAPSSANGER OG LAGD TANKEKART OM TEMAENE VENNSKAP OG HØSTEN. BARNA ER KJEMPE FLINKE TIL Å SETTE ORD PÅ TANKER DE HAR RUNDT TEMAENE. HVORDAN ER JEG EN GOD VENN. HVA LIKER/LIKER IKKE JEG AT VENNER GJØR MED MEG. HVA SKJER I NATUREN OM HØSTEN. HVA HETER DE ULIKE BLADENE VI FINNER PÅ BAKKEN OG LIGNENDE.

 

TAKK FOR EN SUPER UKE HILSEN STORE OG SMÅ I SMITT OG SMULE FAMILIEBARNEHAGE.