UKESBREV UKE 45

 

HEI OG HOPP ALT ER TOPPJ

DA HAR VI PASSERT EN SPENNENDE KULTUR UKE. VI HAR VÆRT MASSE PÅ FARTEN DENNE UKA OG FÅTT MED OSS MANGE NYE OG SPENNENDE OPPLEVELSER.

 

MANDAG VAR DET TEATER PÅ BIBLIOTEKET BRÅR FOR 4 ÅRINGENE. DET VAR KJEMPE SPENNENDE OG LITT SKUMMELT TIL TIDER. DE SMÅ VAR IGJEN OG MALTE LITT. VI HAR JO STARTET PÅ TEMAET KUNST DENNE MÅNEDEN. VI LOT DE MALE MED ULIK STRUKTUR MALING SOM SKAL TØRKE OG BLI MALT OVER MED ULIKE FARGER. DE STORE GJORDE DET SAMME MENS DE ANDRE SOV. VI BAKTE OGSÅ BRØDJ

 

TIRSDAG MALTE VI OVER STRUKTURMALINGEN. DET BLE KJEMPE FINT. BARNA BLE STOLTE AV RESULTATENE. NÅ LAGER VI OPP LITT KUNST TIL VI SKAL HA KUNSTUTSTILLING PÅ BIBLIOTEKET NESTE UKEJ

VI GIKK UT EN TUR, MEN DET BLE IKKE SÅ LENGE SIDEN DET VAR GANSKE KALDT. DA VI KOM INN LAGDE VI KAKAO, DET SMAKTE VELDIG GODT.

 

ONSDAG BAR DET AV STED TIL STOKKE PÅ TEATER FORESTILLING. DET VAR BRØDRENE NYHUS SOM TEGNET EN HISTORIE SOM BARNA VAR MED PÅ Å FORME. KJEMPE GØY.

DE MINSTE VAR IGJEN I BARNEHAGEN DER DE BAKTE BRØD OG LEKTE.

VI GIKK UT EN TUR PÅ ETTERMIDDAGEN.

 

TORSDAG VAR DE 5 STØRSTE PÅ HAUGAR KUNSTMUSEUM. HER SÅ VI PÅ ULIKE BILDER OG REKVISITTER. ETTERPÅ GIKK VI NED PÅ VERKSTEDET OG FORMET FIGURER MED STÅLTRÅD OG KLEDDE DE INN MED PLASTELINA. DE BLE SUPER FINEJ J ETTERPÅ GIKK VI PÅ MC DONALDS OG SPISTE.

 

FREDAG LAGDE VI FARSDAGS KORT MED GLITTER OG MALING. KOSELIG Å LAGE EN LITEN OVERRASKELSE TIL PAPPAENE.

TIL LUNSJ SPISTE VI FISKEPINNER OG MAKARONI. DE SPISTE SUPER GODT ALLE SAMMEN.

MENS DE MINSTE SOV GIKK VI ANDRE PÅ TUR. DET VAR GANSKE KALDT OG REGNVÆR SÅ DA VAR DET GODT Å FÅ LEA LITT PÅ OSS. VI UNDERSØKTE LITT OPPE I SKOGEN OG VEIEN RUNDT TIL BARNESKOLEN. BARN OG VOKSNE SYNTES DET VAR EN FIN TUR MED MANGE GODE SAMTALER OG UNDRINGER.

 

TUSEN TAKK FOR EN SUPER DUPER UKE MED MANGE FLOTTE OPPLEVELSER.

HILSEN STORE OG SMÅ I SMITT OG SMULE FAMILIEBARNEHAGE