UKESBREV UKE 48

 

DA ER NOK EN UKE FORBI OG VI NÆRMER OSS ADVENT FOR FULTJ

DET ER MANGE FORVENTNINGSFULLE BARN SOM LURER VELDIG PÅ OM NISSEN SNART FLYTTER INN PÅ LOFTET I BARNEHAGEN..

 

MANDAG STARTET VI UKA MED Å BAKE BRØD. BARNA SPISER SUPER GODT DA DE FÅR NYSTEKT BRØD. SMAKER SUPER GODTJ VI GIKK UT EN TUR ETTER LUNSJ. VI VAR EN TUR I SKOGEN OG LEKTE SUPER MASSE. BRANNMENN OG KLUBBHUS BYGGING..

 

TIRSDAG LEKTE VI INNE PÅ MORGENEN. VI PERLA OG PUSLET. NOEN TEGNET, KLIPTE OG LIMTE. ETTER LUNSJ GIKK VI I GANG MED Å LAGE PEPPERKAKE DEIG. DEN SMAKTE JO SUPER GODTJ VI GIKK UT EN TUR ETTER LUNSJ.

 

ONSDAG LEKTE VI INNE PÅ FORMIDDAGEN. VI LAGDE HYTTE SOM VI LEKTE MASSE IJ VI GIKK UT ETTER LUNSJ. I KVELD KOMMER FORELDRE PÅ JULEVERKSTED. DA SKAL VI BAKE PEPPERKAKE KALENDER, PYNTE PEPPERKAKEHUS OG PYNTE TIL JUL. DET ER EN KOSELIG TRADISJON SOM VI SETTER PRIS PÅJ

 

TORSDAG VAR DET MANGE SPENTE BARN SOM KOM I BARNEHAGEN.. DE VAR SPENTE PÅ HVA FORELDRENE HADDE LAGD OG HVEM SOM EIDE DE FORSKJELLIGE KAKENE…                                                                         VI BAKTE PEPPERKAKER PÅ FORMIDDAGEN. DET VAR MORO. NOEN SYNTES DEIGEN SMAKTE FOR GODT TIL Å BAKE MED, MYE BEDRE Å SPISE….

VI GIKK UT ETTER LUNSJ.