UKESBREV UKE 17

 

HEI OG HOPP EN NY UKE FORAN OSS HVOR VI SKAL LEKE MED TALL OG BOKSTAVERJ

 

MANDAG GIKK EN LITEN GRUPPE PÅ BUTIKKEN FOR Å HANDLE MENS RESTEN BAKTE BRØD OG LEKTE LITTJ I SAMLING SKREV VI NAVNET VÅRT PÅ EN TAVLE. VI OPPDAGET AT DET VAR NOEN SOM BEGYNTE PÅ SAMME BOKSTAV HER I BARNEHAGENJ MORO.. VI SANG SANGEN OM INDIANERE.

VI GIKK UT ETTER LUNSJ.

 

TIRSDAG GIKK DE STØRSTE BARNA I BARNEHAGEN PÅ TUR. DE MINSTE VAR IGJEN HER OG LEKTE. VI SAMLET ALLE REKVISITTENE SOM BARNA HADDE HATT MED SEG TIL BUTIKK OG LAGDE BUTIKK I LEKESTUA. DET VAR KJEMPE STAS OG MANGE IVRIGE BARN SOM VILLE HANDLE.

 

ONSDAG JOBBET VI LITT MED BOKSTAVER. DE SOM KLARTE DET SKULLE SKRIVE NAVNET SITT PÅ ET ARK. DET VAR STOR IVER OG GLEDE.. MORO MED SÅ ENGASJERTE BARNJ

 

TORSDAG LEKTE VI LITT MED PERLER OG TEGNING PÅ FORMIDDAGEN. I SAMLING SNAKKET VI OM FORMENE TREKANT, FIRKANT OG SIRKEL. VI GIKK PÅ JAKT ETTER FORMER I BARNEHAGEN. VI FANT MANGEJ

ETTER LUNSJ GIKK VI UT. VI LAGDE VAFFELRØRE OG HADDE VAFFELBUTIKK I LEKESTUA. ALLE BARNA HADDE PENGER SOM DE HANDLET VAFLER FOR. DET VAR SUPER MORO OG IKKE MINST, DET SMAKTE SUPER DEILIG:-0.

 

FREDAG SKRELTE VI POTETER OG GULROT. VI FORBEREDTE FISKEBOLLER I HVIT SAUS SOM VI SKULLE HA TIL LUNSJJ ALLE SPISTE SUPER GODT.

VI GIKK UT OG LEKTE ETTER LUNSJ:-9 BUTIKKEN BLIR FLITTIG BRUKT.

 

TAKK FOR EN SUPER UKEJ