UKESBREV UKE 10

 

HEI OG HOPP, NOK EN SUPER UKE ER FORBI OG VI HAR GJORT MANGE SPENNENDE TING SAMMEN DENNE UKAJ

MANDAG STARTET VI MED DEN TRADISJONELLE BRØDBAKINGEN VÅR. VI HAR TEMAET DRAMA TEATER OG MUSIKK DENNE MÅNEDEN. VI HAR BESTEMT OSS FOR Å DRAMATISERE EVENTYRET GULLHÅR OG DE TRE BJØRNENE. VI LESTE EVENTYRET I SAMLINGSTUND OG SNAKKET OM AT VI SKAL DELE UT ROLLER. DETTE BLIR SUPER SPENNENDEJ

TIRSDAG HØRTE VI PÅ LITT MUSIKK OG DANSET. VI LEKTE SANGLEKEN BJØRNEN SOVER OG HOKUS OG POKUS. BARNA SYNTES DET ER SUPER MOROJ I SAMLINGSTUND LAGDE VI ULIKE MUSIKK INSTRUMENTER AV SKJEER, KJELER, PLASTBOKSER OG BOLLER. DET VAR SPENNENDE Å HØRE DEN ULIKE AKUSTIKKEN FRA DE ULIKE REKVISITTENE.

VI GIKK UT ETTER LUNSJ.

ONSDAG GIKK VI PÅ TUR. VI HADDE TENKT OSS PÅ AKETUR MEN SNØEN VAR SÅ RÅTTEN. DERFOR GIKK VI HELLER TIL BRÅR. HER HADDE VI DET KJEMPEKOSELIG. LEKTE OG RULLET I SNØEN.

TORSDAG VAR VI INNE OG LEKTE LITT. BARNA FIKK BESTEMME HVA DE VILLE. DET BLE PUSLET, FORMING AV PLASTELINA, PERLING, TEGNING. I SAMLING LÆRTE VI Å KLAPPE TAKTEN TIL NAVNENE VÅRE. BARNA SYNTES DET VAR MORO SÅ NOEN VILLE KLAPPE TAKTEN TIL NAVNENE TIL FORELDRENE SINE OGSÅJ  VI TRAKK ROLLENE TIL GULLHÅR OG DE TRE BJØRNENE OG SPILTE TEATERET. DE VAR SUPER FLINKE. DE SA REPLIKKENE OG SYNTES DET VAR MOROJ ETTER LUNSJ GIKK DE STØRSTE BARNA BORT PÅ BIBLIOTEKET FOR Å LEVERE OG LÅNE NOEN BØKER.

FREDAG HADDE VI FÅTT EN NY GYM MADRASS I BARNEHAGEN. DEN VAR KJEMPE GØY Å LEKE MED. VI HOPPET, STUPTE KRÅKE OG SLAPPET AV PÅ DEN. ALLE BARNA LA SEG NED OG HØRTE PÅ GRIEG. DET VAR SUPER SPENNENDE MUSIKK OG DE LYTTET EKSTRA GODT FOR Å FINNE UT HVILKE INSTRUMENTER SOM SPILTE DE ULIKE TAKTENE. VI LEKTE HERMEGÅSA. ALLE FIKK VÆRE FØREREN PÅ TUR. VI LÆRTE EN NY SANG HVOR ALLE SKULLE VISE EN NY TULLETE MÅTE VI KUNNE SITTE PÅ ETTER TUR. DET BLE MANGE RARE OG LITT VANSKELIGE MÅTER OG MASSE LATTERJ TIL LUNSJ SPISTE VI ARME RIDDERE OG BLODPUDDING. SMAKTE GODT.

 

TAKK FOR EN SUPER UKE HILSEN STORE OG SMÅ I SMITT OG SMULE FAMILIEBARNEHAGE