UKESBREV UKE 39

DA HAR VI LEKT OSS IGJENNOM EN UKE TILJTIDEN GÅR JAMMEN FORTJVI KOSER OSS MASSE SAMMEN OG LEKER GODT I LAG.

DENNE UKEN HAR VI VÆRT MASSE OPPE I SKOGEN, BARNA STOR KOSER SEG OG SYNTES DET ER SPENNENDE DER OPPE. NÅ ER DET JO SÅ FINE HØSTFARGER, OG MANGE EIKENØTTER SOM HAR FALT NED FRA TRÆRNA. BARNA HAR TATT MED SEG BØTTER OG SPAND OG SAMLET MANGE MANGE NØTTER TIL STOR GLEDE FOR STORE OG SMÅ.

VI STARTET MED ORDENSMENNER DENNE UKA, WOLFGANG OG MATHEA DELTE UKA OG DET FUNGERTE VELDIG BRA. DE DEKTE BORD, VAR PÅ HANDLETUR OG BESTEMTE SANGER I SAMLINGSTUND.

MANDAG STARTET VI MORGENEN MED Å SETTE BRØDDEIG. DETTE ER EN SPENNENDE AKTIVITET SOM FLERE DELTAR PÅ. VI DELTE GRUPPA HVOR DE MINSTE VAR UTE OG DE STORE VAR INNE PÅ FORMIDDAGEN. DE SYNTES DET ER LITT GODT Å FÅ BESTEMME PÅ HVER SIN KANT. DET ER JO GANSKE STORE ALDERS FORSKJELLER PÅ GRUPPA.

TIRSDAG VAR VI MASSE I SKOGEN. RYDDET TRÆR OG HØYT GRESS. MORO Å SE HVOR GODT BARNA TRIVES DER OPPEJ

ONSDAG VAR VI INNE HVOR VI TEGNET OG PERLTE. DET BLIR PRODUSERT MANGE FINE FIGURER OG ARMEBÅND BLANT DE STØRSTE. DE MINSTE SYNTES DET ER MER MORO Å LEKE MED ULIKE LEKER PÅ GULVET.

TORSDAG GIKK EN GRUPPE PÅ BUTIKKEN FOR Å HANDLE INN LITT GRILLMAT TIL I MORGEN. DA SKAL VI PRØVE UT BÅL I SKOGEN. VI GLEDER OSS.

FREDAG GIKK VI OPP I SKOGEN OG TENTE BÅL I 10 TIDEN. BARN OG VOKSNE SYNTES DET VAR KJEMPE STAS. DET BLE PØLSER MED PINNEBRØD RUNDT DENNE FØRSTE GANGEN. SNART MÅ VI BE INN TIL EN FORELDREMIDDAG I SKOGEN FOR DENNE KOSELIGE OPPLEVELSEN VIL VI DELE MED DEREJ

TUSEN TAKK FOR EN KNALL FIN UKE.

HILSEN STORE OG SMÅ I SMITT OG SMULE FAMILIEBARNEHAGE.