UKESBERV UKE 4

 

NOK EN SNØFYLT UKE ER FORBIJ VI HAR KOST OSS MASSE UTE..

 

MANDAG STARTET VI MED Å BAKE BRØD, DET ER FORTSATT NOEN BARN SOM ER SYKE, SÅ VI ER EN MINDE GRUPPE I DAG. VI LEKTE HOKKUS OG POKKUS MED EN STOR PAPPESKE, KJEMPE MORO. VI TOK MANGE BILDER SOM VI SKREV UT PÅ SKRIVEREN OG LAGDE EN PLAKAT SOM VI HANG OPP I GANGEN.

ETTER LUNSJ GIKK VI UT EN TUR.

TIRSDAG TEGNET VI LITT OG SKREV BOKSTAVER PÅ PC. BARNA SYNTES DET ER SUPER SPENNENDE. MORO Å FINNE BOKSTAVENE SINE. DETTE GIR EN STOR MESTRINGSFØLELSE OG ØKER SELVBILDET. ALLE BARNA TEGNET HVER SIN TEGNING SOM VI LAMINERTE. BARNA KALTE LAMINERINGSMASKINEN DEN MAGISKE MASKINEN. DE SYNTES DET VAR SPENNENDE Å SE HVORDAN DEN SMELTET PLAST OVER TEGNINGENE. VI BAKTE BOLLER OG FEIERT BURSDAG TIL ET AV BARNA.

ONSDAG PERLTE VI OG TEGNET LITT PÅ FORMIDDAGEN. VI JOBBET LITT PÅ DATAEN. ETTER LUNSJ GIKK VI UT EN TUR.

TORSDAG LEKTE VI MASSE MED PLASTELINA. VI LAGDE SPAGHETTISNORER, DINOSAURUSER OG ANDRE DYR. BARN OG VOKSNE VAR KJEMPE ENGASJERTE. VI SPILTE BAMSESPILL, MED FARGE OG REKVISITTER. I SAMLING HADDE VI TEPPELEK OG SANGKORT. VI GIKK UT I SNØEN ETTER LUNSJ. DET BLE MASSE AKING PÅ ROMPEAKEBRETT.

FREDAG LAGDE VI PØLSEPIZZA TIL LUNSJ. DET SMAKTE KJEMPE GODT. VI GIKK UT ETTER LUNSJ. DA LAGDE VI EN 2 METER HØY SNØMANN. BARNA RULLET HVER SIN KLUMP SOM VI SATTE OPPÅ HVERANDRE. VI SANG SNØ SANGER FOR SNØEN LAVET NED. SPENNENDE.

GOD HELG OG TAKK FOR EN SUPER UKE.