UKESBREV UKE 44

 

HEI OG HOPP, NOK EN UKE ER FORBI. DENNE UKEN FIKK VI BESØK AV KONG VINTER, NOE BARNA SYNTES VAR SUPER MORO.

 

MANDAG HADDE VI BESØK AV MORMOR WENCHE. VI KLEDDE PÅ OSS I 9 TIDEN OG GIKK MOT BUTIKKEN. DE STØRSTE STOPPET PÅ BYGDETUNET BRÅR, MENS DE MINSTE HANDLET PÅ BUTIKKEN. VI GIKK TILBAKE TIL BARNEHAGEN HVOR VI SPISTE LUNSJ UTE I FINVÆRET. VI BLE UTE TIL KL 14.30. KJEMPE FIN DAG OG ALLE STORKOSTE SEG UTE.

 

TIRSDAG GIKK VI I GANG MED BRØDBAKING ETTER FROKOST. VI LEKTE INNE FREM TIL LUNSJ. NOEN TEGNET OG PUSLET OG NOEN LEKTE PÅ LEKEROMMET MED BILER OG DYR. VI GIKK UT EN TUR ETTER LUNSJ. NOEN GIKK PÅ JAKT OPP I SKOGEN HVOR DET BEFANT SEG STORE ELGER OG BJØRNERJ

 

ONSDAG VÅKNET VI TIL VINTERFØRE, TIL STOR GLEDE FOR BARN OG VOKSNE. MONICA HADDE BURSDAG I DAG OG HUN ØNSKET Å SPISE PØLSEPIZZA TIL LUNSJ. DET SMAKTE SUPER GODTJ VI GIKK UT OG KOSTE OSS I SNØEN. DE MINSTE SYNTES DET VAR KALDT OG RART MED SNØ. KAN MAN TRÅKKE PÅ DEN?? RARE GREIER….

 

TORSDAG HADDE VI BESØK AV KRISTIAN. HAN SKULLE JOBBE I BARNEHAGEN FOR OD. VI VAR UTE OG LAGDE 3 SNØMENN OG EN LYSLYKT. MORO AT SNØEN VAR LITT KRAM SLIK AT VI KUNNE LAGE NOE AV DENJ VI SPIST LUNSJ INNE MEN GIKK UT IGJEN ETTER LUNSJ. ETTERMIDDAGEN GIKK MED TIL Å SKRELLE KASTANJENØTTER SOM VI SKAL LAGE EDDERKOPPER AV I MORGEN. VI HØRTE PÅ MUSIKK OG DANSET. SUPER MOROJ

 

FREDAG LAGDE VI EDDERKOPPER I EDDERKOPPNETT. DET VAR LITT VANSKELIG FOR DE MINSTE, MEN DE BLE SUPER FINE. PASSET JO VELDIG BRA OG LAGE SLIKE I DAG SOM DET ER HALLOWEEN.. VI GIKK UT EN TUR ETTER LUNSJ. DET VAR DEILIG VÆR OG VI KOSTE OSS I SNØEN.

 

TAKK FOR EN SUPER UKE

 

HILSEN STORE OG SMÅ I SMITT OG SMULE FAMILIEBARNEHAGE